ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ

Ο 65ος Διαγωνισμός ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στις Φιλιππίνες ανέδειξε Μις Υφήλιο την Αιρις Μιτενέρ, φοιτήτρια της Οδοντιατρικής και φιλοδοξεί να γίνει χειρούργος οδοντίατρος. Η Αιρις Μιτενέρ κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις 85 χώρες που διεκδικούσαν το στέμμα, στην τελετή διήρκεσε περίπου 3 ώρες.

Η 24χρονη καλλονή που φιλοδοξεί να γίνει χειρούργος οδοντίατρος ξαφνιάστηκε όταν ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το όνομά της. Η κάμερα την κατέγραψε συγκινημένη και έκπληκτη όταν η απερχόμενη Μις Υφήλιος της φορούσε το στέμμα.

Στις πρώτες της δηλώσεις, η νέα Μις Υφήλιος είπε: "Νιώθω ευλογημένη. Ο τίτλος της Μις Υφήλιος είναι ένα όνειρο. Κάθε κορίτσι θέλει να γίνει Μις Υφήλιος, όλα είναι καταπληκτικά. Θέλω να βοηθήσω κόσμο, θέλω να καταλάβω τον κόσμο, θέλω να συναντήσω ανθρώπους, γι'αυτό είναι όνειρο αυτό που μου συμβαίνει". Μεταξύ άλλων η νεαρή Αιρις είπε ότι "θέλει να προωθήσει τη στοματική υγιεινή."

Στο διαγωνισμό, αναδείχτηκε ως πρώτη αναπληρωματική η Μις Αϊτή, Ρακέλ Πελισιέ, και η δεύτερη αναπληρωματική η Μις Κολομβία, Αντρέα Τοβάρ.